CMV oefeningen op beeld voor uw CMV training!

CMV oefeningen CMV Training

Ben je op zoek naar oefeningen voor je CMV training? VolleybalXL heeft diverse CMV oefeningen opgenomen op beeld. Zelf de oefening bekijken, laat zien aan je CMV’ers en vervolgens uitvoeren! Of het nu gaan om oefeningen om te smashen (smashball), passen, serveren, bovenhands, onderarms, duiken, wij hebben verschillende CMV oefeningen!

bekijk alle oefeningen

CMV training maken

CMV training maken? Bij VolleybalXL kunt u terecht voor diverse CMV volleybal oefeningen op beeld.VolleybalXL is het online platform dat je de oplossing geeft. Bekijk onze verschillende oefeningen en zet gemakkelijk een volleybaltraining uw CMV team in elkaar. Selecteer op het onderdeel dat je wilt trainen in ons filter en kies vervolgens een oefening uit. Hier kunt u terecht voor inspiratie voor uw CMV training!

CMV oefeningen van VolleybalXL

Wij hebben voor de volgende CMV niveaus oefeningen:

• CMV niveau 1 oefeningen
• CMV niveau 2 oefeningen
• CMV niveau 3 oefeningen
• CMV niveau 4 oefeningen
• CMV niveau 5 oefeningen
• CMV niveau 6 oefeningen

VolleybalXL

Het doel van volleybalXL is om trainers te voorzien van volleybaloefeningen in beeld. Op deze manier trachten wij het bedenken van volleybaloefeningen te vergemakkelijken. Ook als het gaat om volleybaloefeningen voor de jeugd. Denk hierbij aan warming-up volleybaloefeningen, maar ook aan de oefeningen om bepaalde technieken en tactieken te trainen. Vaak weet men niet hoe te beginnen. VolleybalXL is de plek voor inspiratie. Ga middels ons platform aan de slag en bedenk gemakkelijk CMV volleybaloefeningen voor uw CMV training. Het bedenken van volleybal oefeningen CMV wordt op deze manier heel gemakkelijk!

Volleybaloefeningen

Fysiek
Tactiek
Techniek
Multiskills
Spelvormen
CMV oefeningen

Volg ons op Twitter

VolleybalXL 9,5 /10 - 11 beoordelingen

top

Loop dit niet mis...

✓ 200+ oefeningen
✓ Oefeningen voor alle leeftijden
✓ CMV, A-B-C jeugd en senioren
✓ Trainingsplanner
✓ Volledige toegang VolleyLab
✓ Uitgebreid zoekfilter
✓ Slechts 34,99 per jaar

Meer dan 800 trainers gingen je voor...

 

Ja, ik wil profiteren!