Most Value Player | VolleybalXL

Most Value Player

Wie is de meeste waardevolle speler in jouw team? Start de MVP verkiezing!

Graag maken wij je bekend met het succesvolle concept van de MVP verkiezing. Kies binnen je team je MVP (elke wedstrijd, maand of seizoen) the ‘Most Valuable Player’!

Hoe werkt het?

Iedereen in het team brengt een stem uit wie de MVP is met een onderbouwde motivatie. De één hecht veel waarde aan de speelkwaliteiten van een ander, terwijl iemand anders het juist belangrijk vindt dat het veld altijd is opgebouwd of dat desondanks een blessure iemand er toch altijd er weer is. De winnaar krijgt uiteindelijk het MVP-shirt!

Wat levert het op?

Spelers leren inzien dat een team bestaat uit een diversiteit van kwaliteiten en dat niet alles draait om de volleybalprestatie. Teamgenoten leren elkaar echt waarderen en dat haalt meer plezier uit het spelletje! Vooral bij jeugdspelers is het belangrijk om een stukje bewustwording te creëren van je medespelers. Het is goed voor het team om ook over de randzaken na te denken, bovendien kunnen bepaalde spelers hiermee extra in het zonnetje worden gezet. Na enkele stemrondes (verspreid over het hele seizoen of de maand) ontvangt de MVP een presentje, bijvoorbeeld een eigen gouden T-shirt. Deze actie wordt altijd erg leuk ontvangen door het team en de uiteindelijke verkozen MVP straalt van oor tot oor.

19 augustus 2016
© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net

Nieuw: 1,5 meter oefeningen.
Ontdek nu onze volleybaloefeningen waarbij je de 1,5 meter afstand kunt houden.

Bekijk: >> Bekijk 1,5 meter oefeningen <<

Freestyle oefeningen
Heb je onze Freestyle oefeningen al gezien? Oefeningen die je alleen of met zijn tweeen thuis kunt doen:

Bekijk: >> Freestyle oefeningen <<

X