Sluit vereningabonnement af en win trainingshirts! | VolleybalXL

Sluit vereningabonnement af en win trainingshirts!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en dat betekent dat de trainers binnen uw vereniging in de aankomende tijd oefenstof zullen gaan bedenken voor hun team. Maar wat is er nu makkelijker dan hierbij een helpende hand te krijgen door middel van 200+ volleybaloefeningen op beeld en allerlei handige (trainer)tools? 

De tijd dat trainers urenlang na moeten denken over een training is voorbij. Je kunt altijd een leuke en dynamische training maken voor je team, binnen enkele muisklikken. Dus sluit nu een abonnement naar keuze af voor uw trainers en maak kans op 10 trainingsshirts van VolleybalXL!

VolleybalXL vereniging abonnement
Een VolleybalXL vereniging abonnement kan per 5, 10, 15 of meer trainers worden afgesloten voor een jaar. Door middel van een abonnement geeft u uw trainers toegang tot:

  • 200+ volleybaloefeningen op beeld
  • Elke maand 5 nieuwe oefeningen
  • Oefeningen voor alle niveaus
  • Trainingsplanner om complete trainingen te kunnen plannen
  • Uitgebreid zoekfilter
  • Volledige toegang tot het VolleyLab
  • Tips en blogs van (bekende) (oud-)volleyballers en trainers

Ja, wij willen shirts winnen!

U kunt zelf een ‘hoofdaccount’ aanmaken. Binnen dit account krijgt u een eigen dashboard waar u accounts voor uw trainers aan kunt maken, maar ook weer kunt verwijderen. Dat is handig als bijvoorbeeld een trainer halverwege het seizoen stopt. Deze verwijdert u uit uw account en u kunt (gratis) weer een nieuwe toevoegen.

Ga naar de speciale vereniging abonnementen. Geen vereniging account afsluiten, maar ben je wel trainer en wil je ook graag een account en profiteren van de voordelen die VolleybalXL biedt? Sluit dan een persoonlijk lidmaatschap af.

Actie
Onder alle deelnemende verenigingen van de actie verloten wij 10 VolleybalXL shirts. De actie loopt tot 1 oktober 2017. De winnaar van de actie wordt begin oktober bekend gemaakt.

19 september 2017
© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net

Nieuw: 1,5 meter oefeningen.
Ontdek nu onze volleybaloefeningen waarbij je de 1,5 meter afstand kunt houden.

Bekijk: >> Bekijk 1,5 meter oefeningen <<

Freestyle oefeningen
Heb je onze Freestyle oefeningen al gezien? Oefeningen die je alleen of met zijn tweeen thuis kunt doen:

Bekijk: >> Freestyle oefeningen <<

X