Tactiek volleybal | Bekijk oefeningen op beeld en maak je training

Tactiek

Bekijk hier volleybal tactiek oefeningen die je direct kunt toepassen binnen jouw volleybaltraining. Wij hebben tactiek oefeningen voor ieder niveau.


 

Wil je toegang tot meer volleybal tactiek oefeningen?

 

Bekijk meer tactiek oefeningen
Word lid en krijg toegang tot meer dan 250 oefeningen!

Al meer dan 700 trainers gingen je voor:

  5 star review  Ik vind deze site super tof mooie oefeningen en zij wordt ' up to date ' gehouden met nieuwe en toffe oefeningen. Ik stel ook vast dat andere trainers die ken deze site ook hebben gevonden een pluim voor de makers en voor deze die ze onderhouden.

  thumb Luc De Roos
  3/15/2017

  5 star review  ik gebruik nu al ruim een jaar deze site en als trainer beleef ik hier heel veel plezier van. Ook de spelers die ik train zijn telkens verrast met steeds nieuwe oefeningen en bekijken zelf ook de site regelmatig. ik kan het iedere trainer aanbevelen, je doet heel veel inspiratie op. Ga zo door volleybalxl!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Hendrik Noord
  1/09/2017

  5 star review  Voor mijn vereniging zojuist het XM abonnement afgesloten, na uitstekende én snelle hulp van Reinier via de mail. Heel fijn om bij iemand terecht te kunnen met je vragen, en deze snel en meedenkend beantwoord te zien worden. Onze jeugdtrainers kunnen vol aan de slag nu! 🙂

  thumb Marleen Spierings
  7/27/2018

Klik hier om lid te worden

© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net
X