Techniek volleybal | Bekijk volleybaltechniek oefeningen op beeld

Volleybal techniek

Volleybaltechniek trainen? Ontdek hier de techniek oefeningen op beeld en ga aan de slag met jouw volleybaltraining. Wij hebben volleybal techniek inspiratie voor ieder niveau.

Volleybaltechniek oefeningen

Verbeter jouw volleybaltechniek of de volleybal techiek van jouw spelers met deze oefeningen! Techniek is onzettend belangrijk in het volleybal. Of het nu gaat om de service, bovenhands spelen, de pass, bij alles in het volleybal komt techniek om de hoek kijken kijken. VolleybalXL helpt je graag om inspiratie te krijgen hoe je volleybal techniek kunt trainen en kunt toepassen binnen jouw trainingen.


 

Wil je toegang tot meer volleybaltechniek oefeningen?

 

Bekijk meer techniek oefeningen
Word lid en krijg toegang tot meer dan 250 oefeningen!

Al meer dan 700 trainers gingen je voor:

  5 star review  Ik vind deze site super tof mooie oefeningen en zij wordt ' up to date ' gehouden met nieuwe en toffe oefeningen. Ik stel ook vast dat andere trainers die ken deze site ook hebben gevonden een pluim voor de makers en voor deze die ze onderhouden.

  thumb Luc De Roos
  3/15/2017

  5 star review  Leuke oefening Lekker bezig

  thumb Harry Zoetbrood
  9/15/2017

  5 star review  ik gebruik nu al ruim een jaar deze site en als trainer beleef ik hier heel veel plezier van. Ook de spelers die ik train zijn telkens verrast met steeds nieuwe oefeningen en bekijken zelf ook de site regelmatig. ik kan het iedere trainer aanbevelen, je doet heel veel inspiratie op. Ga zo door volleybalxl!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Hendrik Noord
  1/09/2017

Klik hier om lid te worden

© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net
X