Techniek volleybal | Bekijk volleybaltechniek oefeningen op beeld

Volleybal techniek

Volleybaltechniek trainen? Ontdek hier de techniek oefeningen op beeld en ga aan de slag met jouw volleybaltraining. Wij hebben volleybal techniek inspiratie voor ieder niveau.

Volleybaltechniek oefeningen

Verbeter jouw volleybaltechniek of de volleybal techiek van jouw spelers met deze oefeningen! Techniek is onzettend belangrijk in het volleybal. Of het nu gaat om de service, bovenhands spelen, de pass, bij alles in het volleybal komt techniek om de hoek kijken kijken. VolleybalXL helpt je graag om inspiratie te krijgen hoe je volleybal techniek kunt trainen en kunt toepassen binnen jouw trainingen.


 

Wil je toegang tot meer volleybaltechniek oefeningen?

 

Bekijk meer techniek oefeningen
Word lid en krijg toegang tot meer dan 250 oefeningen!

Al meer dan 700 trainers gingen je voor:

  positive review  VolleybalXL is top!! Nummer 1 inspiratieplek voor mij als trainer. De trainingsplanner in het abonnement is super handig. Fijn dat er maandelijks nieuwe oefeningen bijkomen.

  Chris Velthuizen Avatar Chris Velthuizen
  28 February 2018

  positive review  Leuke oefening Lekker bezig

  Harry Zoetbrood Avatar Harry Zoetbrood
  15 September 2017

  positive review  Al een half jaar maak ik gebruik van VolleybalXL. Wat een uitkomst! Binnen enkele minuten maak ik nu complete trainingen voor het dames en jeugdteam dat ik train. Erg handig dat je ook vooruit kunt plannen en dat er maandelijks nieuwe oefeningen bijkomen. Het is meer dan de moeite waard om een abonnement af te nemen en ik raad het iedere volleybaltrainer (op welke niveau dan ook) van harte aan.

  Niek Wild Avatar Niek Wild
  6 February 2018

Klik hier om lid te worden

© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net
X