Volleybaltraining maken? Oefeningen op beeld en volleybal trainingmaker!

Volleybaltraining

Bedenk snel en gemakkelijk je volleybaltraining dankzij 200+ oefeningen op beeld en de volleybal trainingmaker!

Een volleybaltraining verzinnen is niet eenvoudig. Want wat moet je nu precies trainen? En welke oefeningen ga je daarvoor bedenken? Volleybaltrainingen zijn vaak wel te vinden in boekwerken of op internet. Vaak voorzien van een animatie met uitleg. Maar het is dan erg lastig om te ontdekken wat de oefening precies is, wat de spelers moeten doen en wat je er allemaal voor nodig hebt. Kortom, het bedenken van volleybaltrainingen is dan vaak erg lastig.

 

bekijk alle oefeningen

Volleybal trainingmaker

Nieuw is de volleybal trainingmaker. Een eenvoudige tool waarmee je complete volleybaltrainingen kunt maken. Binnen enkele klikken heb je je training klaar en kun je trainingen vooruit plannen. Alles staat handig in een overzicht.

Dankzij de volleybal trainingmaker wordt het nog eenvoudiger om een training te maken. Je drukt op ‘toevoegen aan training’ en selecteer de gewenste training waaraan je de oefening wilt toevoegen. Als je klaar bent kun je naar je training gaan en bekijken. Je kunt bijvoorbeeld ook een tablet of smartphone mee de zaal in nemen en je training altijd en overal bekijken dankzij de volleybal trainingmaker.

Bekijk hieronder hoe de trainingmaker volleybal werkt:

Om de volleybal trainingmaker te gebruiken, moet je lid zijn van VolleybalXL. Klik hier om lid te worden.

VolleybalXL: de oplossing voor volleybaltrainingen!

VolleybalXL biedt je gemakkelijk en snel de oplossing. Wij hebben namelijk tientallen volleybaloefeningen op beeld, waardoor jij gemakkelijk en snel een volleybaltraining in elkaar kunt zetten. Selecteer op het onderdeel waar je op wilt trainen en kies de oefeningen uit. Zo gemakkelijk is het! Het bedenken van een volleybaltraining is vanaf nu een fluitje van een cent. Hieronder hebben wij enkele oefeningen voor je uitgelicht, zodat je direct kunt zien wat we bedoelen!

Volleybaltraining ideeën op doen!

VolleybalXL heeft als doel om volleybaltrainers te voorzien van oefeningen in beeld, om zodoende het bedenken van volleybaltrainingen te vergemakkelijken. Het bedenken van volleybaltraingen is voor veel (beginnende) trainers een probleem. Vaak weet men niet hoe te beginnen of is het lastig om überhaupt een oefening op papier te zetten. VolleybalXL is er voor die trainers die oefeningen graag gevisualiseerd zien, om zodoende de oefening na te bootsen op de eigen volleybaltraining. Hierdoor wordt het maken van een volleybaltraining erg gemakkelijk! Wij hebben onder meer speciale volleybal oefeningen jeugd.

Volleybaloefeningen

Fysiek
Tactiek
Techniek
Multiskills
Spelvormen
CMV oefeningen

Volg ons op Twitter

VolleybalXL 9,5 /10 - 11 beoordelingen

top

Loop dit niet mis...

✓ 200+ oefeningen
✓ Oefeningen voor alle leeftijden
✓ CMV, A-B-C jeugd en senioren
✓ Trainingsplanner
✓ Volledige toegang VolleyLab
✓ Uitgebreid zoekfilter
✓ Slechts 34,99 per jaar

Meer dan 800 trainers gingen je voor...

 

Ja, ik wil profiteren!
X