VolleybalXL | VolleybalXL

VolleybalXL

Wij zijn dé plek voor volleybaloefeningen!

Over VolleybalXL

VolleybalXL is een initiatief van 3 enthousiaste volleyballers die het enthousiasme over willen brengen op trainers én spelers. VolleybalXL is de online plek waar kennis over de sport op één centrale plek wordt gebracht, en visueel wordt gemaakt. VolleybalXL bedenkt en produceert content met betrekking tot volleybal.

Doel VolleybalXL
VolleybalXL heeft als doel om volleybaltrainers te voorzien van oefeningen in beeld, om zodoende het bedenken van trainingen te vergemakkelijken. Het bedenken van volleybaloefeningen is voor veel (beginnende) trainers een probleem. Vaak weet men niet hoe te beginnen of is het lastig om überhaupt een oefening op papier te zetten. VolleybalXL is er voor die trainers die oefeningen graag gevisualiseerd zien, om zodoende de oefening na te bootsen op de eigen volleybaltraining.

Een ander belangrijk doel van VolleybalXL is om (beginnende) volleyballers enthousiast te maken voor de sport. VolleybalXL is namelijk van mening dat volleybal een prachtige sport is, en dus ook een prachtige sport om in beeld te brengen. Waar volleybal vaak in wedstrijdverband wordt getoond op TV en op internet, wordt de basis gelegd op de training. De volleybaltraining is de basis van het plezier van een volleyballer. Die basis wil VolleybalXL aan een breed publiek tonen.

 

De gezichten achter VolleybalXL

Wie zijn wij eigenlijk? Wij zijn 3 (voormalig) spelers van volleybalvereniging Blauw Wit 1 uit Oldebroek met een grote passie voor volleybal. Er kan wel gesteld worden dat ons leven grotendeels is getekend door het spelletje met de bal en het net. In april 2015 zijn wij voor het eerst bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over het idee om een platform neer te zetten voor volleyballend Nederland.
Volleybal is leuk en moet toegankelijk zijn voor een ieder. En dat begint op de training, door middel van leuke oefeningen waar het plezier vanaf straalt, maar waar ook nog wat van wordt opgestoken. Door middel van VolleybalXL.nl trachten wij dit te realiseren en u als trainer handvaten te bieden.  

 

Wim Boerendans

Wim Boerendans wim@volleybalxl.nl

 

Dennis Veth

Dennis Veth dennis@volleybalxl.nl

 

Reinier Boerendans

Reinier Boerendans reinier@volleybalxl.nl

 

© VolleybalXL 2019 | Bekijk ook: www.volleybal.net
X